تب مالت چیست ؟

تب مالت در دسته بیماری های عفونی باکتریایی قابل انتقال بین انسان و دام می باشد و نسبتا در کشور شایع می باشد . کسانی که بهداشت را در زمینه تولید محصولات دامپروری 
به خوبی رعایت نمی کنند به این بیماری دچار می شوند و سلامت این دسته افراد در خطر قرار می گیرد
دام هایی که بیماری تب مالت را دارند جنین خود را سقط می کنند . 
بیماری تب مالت
 
در صورت مقابله نکردن با تب مالت آثار بسیار سوء بهداشتی و اقتصادی نمایان خواهد شد
قبل از شیر دوشی دام باید حتما هم دستگاه شیردوشی و هم بدن ( پستان ها ) حیوان تمیز شود
روش پشگیری از این بیماری استفاده از روش واکسیناسیون در مجتمع های دامپروری می باشد .
 
به شما پیشنهاد خواندن مقاله بهترین نژادهای گوسفندان ایرانی را می دهم . خواندن آن را از دست ندهید .
تب مالت
فراورده های دامی غیر پاستوریزه را نباید مصرف کرد . این فراورده های مهم ترین ناقل این بیماری می باشد
شیر دوشیده شده توسط دستگاه شیردوش را با حداکثر یک ساعت بعد از دوشیده شدن به دما 4 درجه سانتی گراد برسد در غیر این صورت میزان رشد میکروب ها
در این شیر بسیار زیاد می شود
اگر شیری پاستوریزه نبود باید حدود 15 تا 20 دقیقه به صورت جوشانده شود تا عاری از هر نوع آلودگی باشد
بروسلوز نام واکسن تب مالت می باشد که از 2 ماهگی به بعد می توان به دام ترزیق کرد.